Priser och bokning

Vårt koncept

För den som inte är så insatt i Norgefisket så är det ganska enkelt och billigt jämfört med andra fiskeresor i världen. Vi hyr ut båtar och tvåbäddsrum eller lägenheter. Eftersom båtarna är väldigt dyra i inköp och utrustade med toppmodern elektronik så är de dyra i drift. Därför måste vi ta ut en viss summa för båthyra och boende för att gå runt oavsett om det är två, tre eller fyra personer som fiskar. Det totala priset måste därför bli detsamma. Som tur är så är det inga problem att vara fyra stycken i våra båtar. De är 7,3m långa, breda, rymliga och otroligt stabila. Vi erbjuder därför paket för upp till fyra personer som inkluderar båthyra och två stycken tvåbäddsrum eller en lägenhet för fyra personer. Man får såklart även tillgång till rensrum, torkrum, frysar, kök, matsal och ett stort gemensamhetsutrymme.

 

Vårt erbjudande

 

Gemi 730 BF och Arronet 23,5 SPT 2

Att hyra en Gemi 730 BF med 250hp motor eller en Arronet 23,5 SPT 2 med 200hp motor i en vecka (7 nätter, 6 fiskedagar) kostar 30,000 NOK för upp till fyra personer. Då ingår boende i två stycken fina tvåbäddsrum med egen dusch och toalett. Det innebär 7500 NOK per person om man är fyra stycken. Vill man ha en egen lägenhet så är det ett tillägg på 4000 NOK per vecka. Priset blir då 34,000 NOK. Är man fyra personer så är det 8500 NOK per person.

Skicka gärna ett mail för mer information eller för att boka din resa.

Guidning

För den som inte känner sig riktigt bekväm med att framföra våra båtar eller bara vill optimera sitt fiske så är det naturligtvis möjligt att anlita en guide. Vi hjälper er att komma igång med att köra båten och att optimera ert fiske. Under en dags guidning så går vi igenom allt ni vill veta om att använda båtarna och lyckas med ert fiske. Guide kostar 4,500 NOK/dag eller 24,000 NOK/vecka (6 fiskedagar). Det priset gäller såklart per båt och inte per person.

Vid 6 dagar guidning ingår all utrustning som vi använder. Man behöver alltså inte ha med sig mer än kläder om man inte vill.

 

Andra priser

Bensin brukar kosta 7000-15000 NOK per båt och vecka beroende på hur mycket man kör. Man tankar enkelt med dunkar på campen som vi åker och fyller. Vi tar inget extra betalt för bensinen, bara någon krona för att täcka våra egna kostnader. Det är ren service.

Transfer tur och retur från flygplatsen kostar 1600 NOK. Då ingår en vända till butiken. Man får såklart gärna följa med oss fler gånger om vi ändå ska dit.

Hyra av utrustning (spö, rulle, lina) kostar 900 NOK per person och vecka.

Hyra av flytoverall kostar 400 NOK per person och vecka.