Boka

Vårt koncept

För den som inte är så insatt i Norgefisket så är det ganska enkelt och billigt jämfört med andra fiskeresor i världen. Vi hyr ut båtar och tvåbäddsrum. Eftersom båtarna är väldigt dyra i inköp och utrustade med toppmodern elektronik så är de dyra i drift. Därför måste vi ta ut en viss summa för båthyra och boende för att gå runt oavsett om det är två, tre eller fyra personer som fiskar. Det totala priset måste därför bli detsamma. Som tur är så är det inga problem att vara fyra stycken i våra båtar. De är 7,3m långa, breda, rymliga och otroligt stabila. Vi erbjuder därför paket för upp till fyra personer som inkluderar båthyra och två stycken tvåbäddsrum. Man får såklart även tillgång till rensrum, torkrum, frysar, kök, matsal och ett stort gemensamhetsutrymme.

Vårt erbjudande

Vårt ordinarie pris ligger på 27 000 kr för en veckas boende och båthyra, upp till fyra personer. Detta innebär 6000-6750 NOK per person om man är fyra stycken. Skicka gärna ett mail för mer information eller för att boka din resa.

Guidning

För den som inte känner sig riktigt bekväm med att framföra våra båtar eller bara vill optimera sitt fiske så är det naturligtvis möjligt att anlita en guide. Vi hjälper er att komma igång med att köra båten och att optimera ert fiske. Under en dags guidning så går vi igenom allt ni vill veta om att använda båtarna och lyckas med ert fiske. Guide kostar 3000 NOK/dag eller 15000 NOK/vecka (6 fiskedagar). Det priset gäller såklart per båt och inte per person.

Vårt pris:

Boende och båt för 4 personer –
6000 – 6750NOK/person