Priser och bokning

Vårt koncept

För den som inte är så insatt i Norgefisket så är det ganska enkelt och billigt jämfört med andra fiskeresor i världen. Vi hyr ut båtar och har tre olika typer av boendealternativ som man kan läsa mer om här: Camp Halibut boende. Eftersom båtarna är väldigt dyra i inköp, nästan helt nya och utrustade med toppmodern elektronik så är de dyra i drift. Därför måste vi ta ut en viss summa för båthyra och boende för att gå runt oavsett om det är två, tre eller fyra personer som fiskar. Det totala priset måste därför bli detsamma. Som tur är så är det inga problem att vara fyra stycken i våra båtar. De är 7,3 meter långa, breda, rymliga och otroligt stabila. Vi erbjuder därför paket som inkluderar båthyra och boende för upp till fyra personer. Man får såklart även tillgång till rensrum, torkrum och frysar när man bokar en resa till oss.

 

Vårt erbjudande

Arronet 23,5 SPT 2

Vi har nya båtar från Arronet. Det är deras uppdaterade version 23,5 STP 2. Den nya versionen är helt magisk i vattnet. Det är som natt och dag om man jämför med de äldre modellerna och alla andra båtar på marknaden. Med 200hp går de otroligt fint i tuff sjö. Man kan känna sig helt trygg och slipper blir lika mörbultad som man kan bli i en del andra båtar. När vi öppnar för säsongen 2024 kommer alla båtar att vara mindre än ett år gamla. Det gör att man kan räkna med högsta komfort på havet och en driftsäkerhet på båtarna som är oslagbar. En ny motor drar dessutom mindre bensin.

De här båtarna bokas i paket med boende och kostar följande:

30,000 NOK – Arronet 23,5 SPT 2 och 2*tvåbäddsrum (7,500 NOK per person om man är fyra personer).

34,000 NOK – Arronet 23,5 SPT 2 och egen lägenhet (8,500 NOK per person om man är fyra personer).

40,000 NOK – Arronet 23,5 SPT 2 och eget hus med fyra sovrum (10,000 NOK per person om man är fyra personer).

Läs mer om boendetyperna här: Camp Halibut boende

Skicka gärna ett mail för mer information eller för att boka din resa.

 

Guidning

För den som inte känner sig riktigt bekväm med att framföra våra båtar eller bara vill optimera sitt fiske så är det naturligtvis möjligt att anlita en guide. Vi hjälper er att komma igång med att köra båten och att optimera ert fiske. Under en dags guidning så går vi igenom allt ni vill veta om att använda båtarna och lyckas med ert fiske. Guide kostar 4,500 NOK/dag eller 24,000 NOK/vecka (6 fiskedagar). Det priset gäller såklart per båt och inte per person. Vid 6 dagar guidning ingår all utrustning som vi använder. Man behöver alltså inte ha med sig mer än kläder och stövlar om man inte vill.  

För att ge ett exempel så kan vi nämna att 7/7 hälleflundror över 100kg som fångades i maj 2023 fångades med guide i båten. Mindre än 25% av allt fiske var med guide i båten. Det säger lite om hur en guide påverkar era chanser att lyckas med fisket. Vi kan försöka ge er så mycket råd vi kan i land men vi kan inte förmedla år av erfarenhet. Ta med oss i båten och låt oss göra det vi gör bäst.

Guidebåt

Inför 2024 har vi valt att investera tungt i en ny guidebåt. Det är ett monster som kommer att göra att vi har väldigt många fler dagar på de bästa platserna. Att åka ut med den här båten och våra guider är att ge sig själv den allra bästa chansen att uppleva sitt drömfiske och få en oförglömlig semester. Målsättningen som vi tänker se till att klara är att den här båten ska leverera flest torskar över 30kg och flest hälleflundror över två meter av alla tusentals sportfiskebåtar i norge varje år framöver. Tycker man att det låter orimligt så är det bara att gå in och gå igenom våra rapporter på facebook från de senaste åren. Vill man läsa mer ingående om guidebåten så kan man göra det här: Båtar och utrustning

Vi vill inte tjäna pengar på den här båten. Vi köper den för att förbättra vår egen arbetsmiljö på havet när det är lite stökigt väder. Den främsta anledningen är att vi vill ha en spjutspets i jakten på våra gästers drömupplevelse. Ju fler som upplever något unikt hos oss, oftast extremt stor fisk, desto starkare blir vårt varumärke i framtiden. Vi ser den här båten som en långsiktig investering och räknar med att det ökade antalet antalet stora fiskar våra gäster fångar kommer att generera tillbaka de pengarna.

Priset är satt till mer eller mindre självkostnad. 12000 NOK för hela veckan eller 2500 NOK för en dag. Det är såklart utöver själva guidekostnaden och paketpriset för boende och båt. 

Flyg

Vi säljer tyvärr inte flygresor eftersom vi inte har administrationen som krävs för det. Vi kan råda er att boka era flyg direkt hos SAS eller något av de andra stora flygbolagen. Priset blir några hundralappar högre per flygstol än hos de billigaste bokningssidorna men man får istället en helt annan service om det blir några problem på vägen. Slutdestinationen på ön är Hasvik lufthavn (HAA). Det borde ta ca 4 timmar att flyga från Oslo eller 6 timmar från exempelvis Stockholm eller London. Kontakta oss om ni har några problem så ska vi försöka hjälpa er så gott vi kan.

 

Betalning

Vi fakturerar en handpenning på 20% av totalt belopp vid bokning. Resterande belopp faktureras och betalas senast 90 dagar innan ankomst. Vi hanterar inga kontanter på campen. Vi har kortläsare och ni kan betala allt från shopen, bensin etc med kort innan ni reser hem.

 

Andra priser

Bensin brukar kosta 6000-12000 NOK per båt och vecka beroende på hur mycket man kör. Man tankar enkelt med dunkar på campen som vi åker och fyller. Vi tar inget extra betalt för bensinen, bara någon krona för att täcka våra egna kostnader. Det är ren service. 

Transfer tur och retur från flygplatsen kostar 1600 NOK. Då ingår en vända till butiken. Man får såklart gärna följa med oss fler gånger om vi ändå ska dit. Hyra av 

Utrustning (spö, rulle, lina) kostar 900 NOK per person och vecka. 

Hyra av flytoverall kostar 600 NOK per person och vecka.

 

Tillgänglighet

Nedan kan du se hur tillgängligheten ser ut för 2024 och 2025 per 31/5 2024. Det ändrar sig dagligen och den här sidan är inte liveuppdaterad. Därför kan verkligheten avvika en aning men vi försöker såklart hålla sidan så uppdaterad som möjligt. Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@camphalibut.com eller ringa oss på telefonnummer +46 720478719.