Guidning

Vi hjälper dig att lyckas med fisket!

Vill du optimera dina chanser till att få drömfiskar så ska du ta med dig en guide i båten. Även om vi försöker ge så mycket information och tips som möjligt så är en guidning ovärderligt. Det gör att ni sedan fiskar betydligt bättre under resten av veckan. Många vill ha guidning första dagarna och vi har inte möjligheter att tillgodose det. Se till att boka era guidade turer i tid så att ni är säkra på att få guidning de dagar ni vill ha!

Eftersom alla guider på Camp Halibut har en hjärnskada som får oss att törsta efter stor fisk så har vi ingen tidsgräns på guidningar. Om det känns som att det kan nappa en stor fisk så kommer det inte att vara guiden som avslutar passet så länge det inte blir mörkt eller vädret slår om. Det är ytterst ovanligt att en gäst känner att vi inte har gjort allt i vår makt för att du ska få så goda chanser som möjligt att uppleva ditt drömfiske. Efter åtta timmar så har guiden fullföljt sina åtaganden. Han är såklart fortfarande ansvarig för säkerhet, båtkörning, knutar, fiske och att du som gäst har maximala chanser att fånga din drömfisk. Det är fortfarande en guidning. Men han är helt fri att fiska själv om han vill. Det här är för att vi inte vill att någon guide ska avsluta ett fiskepass om det känns som att det finns en rimlig chans att fånga en riktigt stor fisk.

När vi går på långturer till de bästa ställena och har en bra dag så kör vi på så länge vi orkar. Ibland (oftast i maj) så kan det betyda 15-24 timmar om det känns riktigt hett och du som gäst önskar ett långpass. Om det är hård vind, konstant spöregn och vi blankar i fjorden eftersom vi inte ens kan fiska ordentligt så kan vi avsluta ett pass efter kanske fem timmar om man är överens om det. Men om du bokar en hel veckas guidning så kommer du så gott som alltid att fiska mer än 10 timmar per dag i snitt. Så länge inte vädret är extremt begränsande.

Vi har valt att pressa priset på guidning så mycket vi kan. Vi vill ha nöjda kunder och då är det viktigt att våra kunder får väldigt mycket stor fisk. Därför är det väldigt viktigt att guidade turer är överkomligt. Sett till vilken kunskap och dedikation som man betalar för hos Camp Halibut så är det otroligt prisvärt.

Guidning heldag 8h – 4,500 NOK
Guidning 6 heldagar – 24,000 NOK

 

Läs gärna avsnittet om att uppgradera till vår nya guidebåt!

Hör av dig om du vill boka en guidad tur!