Boende

Bekvämt boende på Camp Halibut

Boende

Hos oss bor du bra och får god service. Det finns ttre typer av boende att välja mellan tre olika typer av boende från och med Juli 2023. Tvåbäddsrum med gemensamma utrymmen, en nyrenoverad lägenhet med en liten bastu och egen ingång eller ett nyrenoverat hus på 85kvm med fyra sovrum. Alla boenden är mindre än 40 meter från rensrummet och 50 meter från havet.

Båtarna ligger ca 75m från huvudbyggnaden. Det går en 50m lång bro hela vägen ned till bryggan och det är inga problem att köra en kärra med fisk eller packning hela vägen ned. På långsidan finns rensrum, frysboxar och torkrum. Rensrummet är rymligt och fräscht.

Sammanlagt har vi 24 platser på campen när vi öppnar upp säsongen 2024. 12 platser i tvåbäddsrummen, 8 platser i lägenheterna och 4 platser i grannhuset. Vi har alltså flera ypperliga alternativ för större grupper beroende på hur många man är.

Tvåbäddsrummen

Alla rum är fräscha med egen toalett och dusch med golvvärme. Lakan, handdukar, toalettpapper, tvål och slutstädning ingår i priset. Det är sex stycken tvåbäddsrum i den stora byggnaden. Totalt tolv gäster delar på ett stort kök, stort vardagsrum och matsal. De gemensamma ytorna är ca 200 kvm och upplevs som väldigt rymliga. Många uppskattar det här upplägget otroligt mycket eftersom man lär känna andra likasinnade. Vi planerar alla fisket tillsammans och man håller kontakt ute på sjön över radion. Till skillnad från många andra camper så får man väldigt mycket tid med oss guider i de här samlingsutrymmena. Vi finns dagligen på plats för att svara på frågor och prata fiske. Det är antagligen en stor anledning till att våra gäster i regel får så mycket fisk. Vill man vara fem personer i gruppen så kan man få ett av de något större rummen med en tredje säng för 1000 NOK extra. Det blir inte lika rymligt men fungerar bra. Se bilder nedan.

Priset för en Arronet 23,5 SPT 2 med 200hp Yamaha och boende i två stycken tvåbäddsrum är 30,000 NOK. Alltså 7500 NOK per person om man är fyra personer.

Större grupper

Det här är såklart ett ypperligt alternativ om man är tolv personer. Då får man alltså sex sovrum och gemensamma utrymmen på 200kvm att husera i som man vill.

 

Lägenheterna

Vi bygger två nya lägenheter med egen ingång från långsidan mellan rensrum och huvudingång. Den ena är klar och hyrs ut sedan 15/5 2023 och den andra är klar och hyrs ut från 2024. Lägenheterna är små men välplanerade. På 34 kvm har man en soffa som rymmer fyra personer med en TV där man kan koppla upp sig och titta på det man vill via en chromecast. Man har en liten men fräsch helkaklad dusch/WC, kök med köksbord och en liten bastu. Lägenheterna har två små somrum med ett platsbyggd stabil loftsäng så att det ryms två personer i varje rum. Vi har fått oerhört bra feedback på sängarna än så länge. Det fungerar inte att vara fem personer i gruppen om man bokar en lägenhet så länge man inte två personer sover tillsammans i en av 120-sängarna. Båda lägenheterna ligger vägg i vägg med varandra med en ordentlig dörr emellan. Den dörren kommer alltid att vara låst om inget annat önskas. Är man en större grupp och bokar båda lägenheterna så kan man be oss att öppna upp dörren. Man får då ett stort gemensamt utrymme och två lägenheter blir till en stor som rymmer åtta personer. Det är ett drömalternativ om man är 6-8 personer.

Priset för en Arronet 23,5 SPT 2 med 200hp Yamaha och boende i en lägenhet är 34,000 NOK. Alltså 8500 NOK per person om man är fyra personer.

 

 

Grannhuset

Huset bredvid campen renoveras upp och hyrs ut från och med Juli 2023. Det är 85kvm och har en fantastisk utsikt. Det ligger ca 50 meter från havet och ca 40 meter från rensrummet. Huset är mycket rymligt, har en stor terass som är delvis inglasad och fyra sovrum. Det här är ett mycket rymligt och trevligt alternativ för den som även vill njuta av tiden när man inte är på havet. Det är verkligen ett boendealternativ för livsnjutaren. Det hyrs ut till fyra personer med en båt under 2024 och till åtta personer med två båtar under 2025. Skillnaden blir att det kommer att finnas en till toalett och en större varmvattenberedare 2025. Det är redan fyra stycken tvåbäddsrum i huset.

Priset 2024 för en Arronet 23,5 SPT 2 med 200hp Yamaha och boende i grannhuset är 40,000 NOK. Alltså 10,000 NOK per person om man är fyra personer.

Priset 2025 för två stycken Arronet 23,5 SPT 2 med 200hp Yamaha och boende i grannhuset är 72,000 NOK. Alltså 9000 NOK per person om man är åtta personer.