Boende

Bekvämt boende i fräscha rum

Boende

Hos oss bor du bra och får god service. Det finns två typer av boende att välja mellan från och med 8/5-22. Tvåbäddsrum med gemensamma utrymmen eller en egen nyrenoverad lägenhet.

Tvåbäddsrummen

Alla rum är fräscha med egen toalett och dusch med golvvärme. Lakan, handdukar, toalettpapper, tvål och slutstädning ingår. Det är sex stycken tvåbäddsrum i byggnaden. Totalt tolv gäster delar på ett stort kök, vardagsrum och matsal. De gemensamma ytorna är ca 200 kvm och upplevs som väldigt rymliga. Många uppskattar det här upplägget otroligt mycket eftersom man lär känna andra likasinnade. Vi planerar alla fisket tillsammans och man håller kontakt ute på sjön över radion. Till skillnad från många andra camper så får man väldigt mycket tid med oss guider i de här samlingsutrymmena. Vi finns dagligen på plats för att svara på frågor och prata fiske. Det är antagligen en stor anledning till att våra gäster i regel får så mycket fisk. Vill man vara fem personer i gruppen så kan man få ett av de något större rummen med en tredje säng för 1000 NOK extra. Det blir inte lika rymligt men fungerar bra. 

Lägenheterna

Vi bygger två nya lägenheter med egen ingång från långsidan mellan rensrum och huvudingång. Den ena kommer att stå klar för uthyrning 8/5-22 och den andra kommer att stå klar senast inför säsongen 2023. Lägenheterna är små men välplanerade. På 34 kvm har man en soffa som rymmer fyra personer med en TV där man kan koppla upp sig och titta på det man vill via en chromecast. Man har en liten men fräsch helkaklad dusch/WC, kök med köksbord och en liten bastu som rymmer fyra personer. Lägenheterna har två små somrum med ett platsbyggd stabil loftsäng så att det ryms två personer i varje rum. Det fungerar inte att vara fem personer i gruppen om man bokar en lägenhet. Båda lägenheterna ligger vägg i vägg med varandra med en ordentlig dörr emellan. Den dörren kommer alltid att vara låst om inget annat önskas. Är man en större grupp och bokar båda lägenheterna så kan man be oss att öppna upp dörren. Man får då ett mycket stort gemensamt utrymme i båda lägenheterna. Priset på lägenheterna är under 2022 4000 NOK högre än för tvåbäddsrummen med gemensamma utrymmen. Räkna alltså 4000 NOK extra paketpriset för båtarna.

Båtarna ligger ca 75m från huvudbyggnaden. Det går en 50m lång bro hela vägen ned till bryggan och det är inga problem att köra en kärra med fisk eller packning hela vägen ned.

På långsidan finns rensrum, frysboxar och torkrum. Rensrummet är rymligt och fräscht.